Over ons

Ons bedrijf beschikt over enthousiaste en goed getrainde medewerkers die sinds zeer lange tijd in dienst zijn. Als onze medewerkers staan voor u klaar staan om werkzaamheden naar uw eisen uit te voeren. Wij hechten veel waarde aan goed certificeringen en de veiligheid van onze mensen. Onze medewerkers zijn in het bezit van VCA basis of voor leidinggevende, geldige VOG en er worden met regelmaat diverse instructies en cursussen gevolgd. Het Bedrijf zelf is VCA* gecertificeerd sinds 1996 en heeft een gecertificeerde leermeester in dienst. (niveau 1 t/m3)

Ervaring sinds jaren ’60

Schuurmans is in de jaren ’60 opgericht en door mijn vader overgenomen. Ikzelf, Arno van den Hurk, ben sinds 1991 werkzaam in het bedrijf en sinds 2000 ben ik de eigenaar van dit mooie bedrijf. Vol passie werken wij samen met onze medewerkers dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten. 

Wij denken graag met u mee en zien altijd kansen en oplossingen. 

Veilig werken voorop!

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Schuurmans B.V. en bij haar medewerkers getuigen ook opdrachtgevers zoals Gasunie, Heras hekwerk, Stork, Verwater en vele andere. Voor deze mooie bedrijven voeren wij dagelijks werkzaamheden uit zoals:

  • Diverse bestratingen (parkeerplaatsen, stelconbanen tegel en klinkerwerk)
  • Verhuur en leggen van rijplatenbanen
  • Graafwerkzaamheden machinaal
  • Graafwerkzaamheden m.b.v. een grondzuigmachine (Safedigger)
  • Coatings-werkzaamheden en diverse hand en spandiensten.

 

Particuliere markt

Sinds 2020 bedienen wij naast zakelijke markt ook met veel passie de particulieren markt.
Werkzaamheden hierbij bestaan uit o.a.:

  • Aanleg van bestrating (terrassen, paden, opritten, bloembakken, bestratingen in overkappingen)
  • Graafwerkzaamheden ten behoeve van straatwerk en/of aanbouw
  • Aanleg kunstgras en aanleg riolering

 

Erkend leerbedrijf

Wij geven onze kennis graag door aan de volgende generaties, hierdoor zijn wij een erkend leerbedrijf. Als leerbedrijf zijn wij mede verantwoordelijk voor het opleiden van scholieren. Wij maken graag tijd, ruimte en middelen vrij voor onze leerlingen. Onze leermeesters geven vakkennis door aan jongeren die straks het fundament van de bedrijfstak vormen, dat is toch prachtig!

Wij jij bij ons werken aan jou ontwikkeling? Neem contact op wij kijken graag of we een passende werkplek voor je hebben. 

 

leerbedrijf

Meer informatie over onze diensten?

Wij kijken graag naar uw situatie en geven een passend advies.
Neem contact met ons op voor meer informatie of een scherpe offerte.

 

Contact