Straatwerk

Schuurmans BV voert uiteenlopende straatwerk projecten uit. Met ons team realiseren wij dagelijks vele mooie grote en kleinere straatwerk projecten. Onze opdrachtgevers zijn uiteenlopend van aannemers, bedrijven, gemeentes, tot kleinere opdrachten voor particulieren. Onze ervaren stratenmakers voeren dagelijks allerhande straatwerk uit. Denk hierbij aan de aanleg van bedrijventerreinen en het onderhoud van straten, of trottoirs. 

De kracht van ons bedrijf ligt in de flexibele en vakkundige manier van werken. Alle leden van ons team zijn goed opgeleid personeel én wij werken altijd met het juiste materieel, dit waarborgt de veiligheid van ons werk en de kwaliteit van het straatwerk. Wij zijn VCA**NEN-EN-ISO 9001 en BRL 9334 straatwerk gecertificeerd. 

Waarom kiezen voor Schuurmans BV

  • Kwaliteit en klant voorop
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Flexibele en snelle inzet
  • VCA, ISO & BRL gecertificeerd
  • Grote en kleine projecten

(Particulier) straatwerkzaamheden

Mooi straatwerk is een vak apart. Voor onze stratenmakers is elke bestrating maatwerk, hier komt het nodige vakmanschap bij kijken. Of het nu gaat om het aanleggen van een grote parkeerplaats met klinkers of een oprit met grote betontegels, gebakken stenen of natuursteen. Wij maken graag een mooi staaltje werk!
Wij nemen grote én kleine opdrachten aan!

Bekijk ook Tuinaanleg

Wilt u meer weten onze GWW-diensten?

Neem contact met ons op voor meer informatie, wij zijn flexibel inzetbaar en denken graag met u mee.

Contact